Nog nooit was een online brand neerzetten zo belangrijk. Maar zie jij door de bomen het bos nog? 

ik laat JE zien hoe je stap-voor-stap verhalen cREËeRt DIE JOUW BUSINESS LATEN GROEIEN. 

Je kunt bij mij terecht voor coaching & advies op gebied van strategie of download handige (gratis) content en templates zodat je zelf je eigen social media- of contentstrategie kunt schrijven. 

vertel me meer

Je hebt nú iemand nodig die je helpt met het organiseren van je content

en die begrijpt hoe de online wereld werkt

Ik ben Berber, 36 jaar en precies 18 jaar geleden naar Amsterdam vertrokken om Communicatie-wetenschap te studeren. Ik ben er bijna twee jaar tussenuit geweest om te wonen in Barcelona en Mexico. Ik leerde de Spaanse taal, danste salsa en schreef mijn scriptie onder de zon.
Maar die wilde jonge twintigerjaren liggen achter me. Inmiddels woon ik braaf samen met mijn vriend en ben ik moeder geworden van een te gekke dochter.

Ik ben in 2016 begonnen met Bureau Berber. De afgelopen jaren heb ik veelal gewerkt als social strateeg voor A-merken bij reclamebureaus en geef ik les in Contentstrategie. Werken met mij betekent dat je snel en duidelijk een verfrissende blik krijgt op jouw content en hoe het anders kan. Ik ben enthousiast, werk gestructureerd, denk creatief en heb een kritische blik. Maar van een goede discussie is nooit iemand slechter geworden. Toch? 

joost van liemt

Berber is een echte hands on strateeg. Oplossingen die bij haar vandaan komen, zijn ook echt uit te werken.

speech-mark

frederique koning
wereld natuur fonds

speech-mark

Berber is een denker die doet. Ze handelt snel en doet wat ze belooft. 

ZE KENT DE WETMATIGHEDEN VAN ALLE KANALEN, HEEFT EEN DUIDELIJKE VISIE EN ENORME DAADKRACHT. ZE BIEDT HOUVAST EN BRENGT STRUCTUUR AAN. 

Berber is a very experienced and passionate social media & content specialist

RAYMOND DE CONINCK
EDELMAN PR

speech-mark

HER BROAD BACKGROUND MAKES HER EXTREMELY VERSATILE & GOAL-DRIVEN. REALLY ENJOYED WORKING WITH BERBER AND LOOKING FORWARD TO HIRE HER AGAIN WHEN NEEDED.

Na 10 jaar gewerkt te hebben voor grote corporates op gebied van social media, merkte ik dat ik meer tijd kwijt was met politiek dan met de inhoud. Bovendien bleef het een strijd om creatieve content te maken. En had ik weinig invloed op het kernverhaal. Wat ik wel graag doe? Een expert worden op het gebied van content. Ik dompel me graag onder in kennis over social media, communicatie en trends, structureer dit vervolgens in handige modellen en trainingen en help ik zoveel mogelijk bedrijven en ondernemers op een leuke en effectieve manier!

waarom bureau berber

Naast het feit dat ik als strateeg merken en bedrijven adviseer op gebied van social- en contentstrategie, wilde ik ook graag direct van nut zijn en mijn kennis delen. In de Content Shop vind je daarom gratis en betaalde templates die je kunt gebruiken voor je eigen plan. Door de jaren heen heb ik veel gebruik gemaakt van communicatie-modellen en templates. Denk aan een klantreis (customer journey), het maken van een persona of een overzicht van de KPI's. Ik was altijd veel tijd kwijt met het maken van die templates. Die tijd wil ik jou besparen. Dus go-go-go naar de shop!

download gratis 

Wil jij jouw content verbeteren maar weet je niet hoe?

krijg meer Grip op je Content met deze 21 waardevolle tips

Wil je meer over mij weten?

je kan me altijd bellen of mailen

dan kunnen we samen vrijblijvend bekijken wat ik voor jou kan betekenen. 

neem contact op