De Content Shop

BESPAAR TIJD,
GEBRUIK TEMPLATES 

Download

Templates

Koop de template

Heb jij een Instagramstrategie nodig maar weet je niet waar je moet beginnen? Koop dit template en de basis ligt al voor je klaar. Vul de antwoorden van het werkboek in en gebruik de presentatietemplate om je strategie mooi vorm te geven. Heb jij je strategie in een handomdraai liggen.

Stop! Ga niet zelf een content kalender in Excel maken. Dat heb ik namelijk voor je gedaan. Download 'm via Google Drive. En als bonus zit er een KPI overzicht bij waar je je resultaten kunt toevoegen. Je kunt er direct mee aan de slag.

€57,-

Meer info

Introductieprijs

Gratis

Wil je iemand anders je socialmediastrategie laten schrijven? Download dan dit template met 13 vragen voor een heldere briefing.

Gratis

Download

INSTAGRAM STRATEGIE TEMPLATE

BRIEFINSTEMPLATE
SOCIALMEDIASTRATEGIE

CONTENTKALENDER 2020

Download

Download

Wil je de productie van content uitbesteden? Vertel met deze briefing naar wat voor soort content je precies op zoek bent. 

Dit template is bedoeld voor diegenen die  stiekem te lui zijn om alle social media statistieken te checken of het overzicht van resultaten kwijt zijn. Met dit dashboard weet je in één oogopslag hoe jouw social media kanalen ervoor staan.

Een perfecte Instagramfeed? Nou, die bestaat misschien niet. Maar er zijn wel tips om je pagina te verbeteren. Check aan de hand van deze one-pager of je op de goede weg bent. Handig als naslagwerk, maar ook om te delen met je collega's.

Coming soon

Gratis

Gratis

INSTAGRAM FEED CHECK

KPI DASHBOARD

BRIEFINGSTEMPLATE
SOCIAL CONTENT

Download

Vind je het lastig ideeën te verzinnen voor content op je Instagramkanaal? En heb je het gevoel 'maar wat te doen'? Breng meer structuur aan in je contentkalender met dit beknopte e-book waarin je 40 content ideeën vindt voor posts die gebaseerd zijn op acht doelstellingen.

Soms heb je wat tips nodig om meer grip te krijgen op wat je aan het doen bent op social media. In dit e-book vind je naast tips ook praktische handvaten om de tips direct om te zetten in actie. Lees welke kansen jij laat liggen op social media en ga er direct mee aan de slag!

Gratis

Gratis

 E-books

Download

40 CONTENT IDEEËN

22 CONTENT TIPS