De Content Shop

BESPAAR TIJD,
GEBRUIK TEMPLATES 

Online cursussen

Coming soon

Een overzichtelijke online cursus waarmee jij een strategie voor je Instagramkanaal kunt schrijven. Denk aan het uitdenken van je doelstellingen, de verhalen die je wilt vertellen, het soort content dat je wilt plaatsen en een contentkalender die je direct kunt gebruiken. Eenvoudiger wordt het niet! 

Heb jij een Instagramstrategie nodig voor je yogaschool of sportschool? Deze online cursus is geheel op maat gemaakt voor yoga- of sportschoolhouders. De extra's die je krijgt:
        Concurrentieanalyse bekende sportscholen
        Do's en Don'ts op social media 
        Best practices sportscholen op social media
        
     

€57,-

Meer info

INSTAGRAM STRATEGIE ONLINE CURSUS

 INSTAGRAM STRATEGIE ONLINE CURSUS | SPORT

Coming soon

Koop de kalender

Templates

Koop de template

Heb jij een Instagramstrategie nodig maar weet je niet waar je moet beginnen? Koop dit template en de basis ligt al voor je klaar. Vul de antwoorden van het werkboek in en gebruik de presentatietemplate om je strategie mooi vorm te geven. Heb jij je strategie in een handomdraai liggen.

Stop! Ga niet zelf een contentkalender in Excel maken. Dat heb ik namelijk voor je gedaan. Kies uit een jaar-, maand- of weekkalender. In de maandkalender staan ook meer dan 650 momenten waar je met je content op kunt inhaken. Je ontvangt de kalender als een Excel document en link naar Google Sheet.

€47,-

Meer info

€5,-

Voordat je anderen aan het werk zet voor je socialmedia-activiteiten, moet je een briefing opstellen. Een goede briefing zorgt voor minder ruis, verwachtingsmanagement en duidelijkheid over de opdracht. Je ontvangt twee briefingsdocumenten voor social media en een campagneplanning.

INSTAGRAM STRATEGIE TEMPLATE

BRIEFINSTEMPLATES
SOCIAL MEDIA

CONTENTKALENDER 2022

Meer info

€5,-

Koop de templates

Download

Omschrijf je ideale doelgroep op social media aan de hand van deze onepager. In één oogopslag weet je precies voor wie je de content maakt. Ideaal om te gebruiken in je strategie. Je ontvangt het document in PDF en Powerpoint.

Een perfecte Instagramfeed? Nou, die bestaat misschien niet. Maar er zijn wel tips om je pagina te verbeteren. Check aan de hand van deze one-pager of je op de goede weg bent. Handig als naslagwerk, maar ook om te delen met je collega's.

Gratis

Gratis

INSTAGRAM FEED CHECK

SOCIAL PERSONA 

Download

Download

Kom met je team tot een socialmediastrategie aan de hand van een Social Content Canvas. Maak ook gebruik van alle vragen die bij de onderdelen van het Canvas horen. Print 'm uit, hang het op en beantwoord samen alle vragen. Echt teamwork dus!

Het inzichtelijk maken van de customer journey van jouw ideale klant helpt je bij het bepalen van de content die je wilt plaatsen. Wat voor content plaats je bijvoorbeeld in de awareness-fase? Gebruik hiervoor deze overzichtelijke matrix in Powerpoint.

Gratis

Gratis

CUSTOMER JOURNEY 
MAPPING

SOCIAL CONTENT CANVAS 

Download

Download

Krijg toegang tot een Excel document voor de planning van een campagne die je wilt draaien. Een ingewikkeld document? Welnee. Het is een eenvoudige Excel maar wél eentje die jou twee uur werk bespaart. Yes please!

Gratis

CAMPAGNE PLANNING

Download

Vind je het lastig ideeën te verzinnen voor content op je Instagramkanaal? En heb je het gevoel 'maar wat te doen'? Breng meer structuur aan in je contentkalender met dit beknopte e-book waarin je 40 content ideeën vindt voor posts die gebaseerd zijn op acht doelstellingen.

Soms heb je wat tips nodig om meer grip te krijgen op wat je aan het doen bent op social media. In dit e-book vind je naast tips ook praktische handvaten om de tips direct om te zetten in actie. Lees welke kansen jij laat liggen op social media en ga er direct mee aan de slag!

Gratis

Gratis

 E-books

Download

40 CONTENT IDEEËN

22 CONTENT TIPS

S.C.O.N.E.S-formule

Verbeter je Instagram posts met deze 6 tips! Want heel eerlijk, de meeste posts zijn mwah. Leer direct hoe jij deze tips kunt toepassen middels de S.C.O.N.E.S-formule. Inclusief praktische voorbeelden en een checklist.

Download

Gratis