Of ik alles alleen doe? Zeker niet! Ik werk graag samen met de allerbeste specialisten.

Er zijn mensen die álles kunnen. Projectmanagement, strategie schrijven, posts designen, social advertising én video's editen. Er zijn een paar die dat heel goed kunnen.

And I am not one of them.

Ik geloof dan ook niet in generalisten, maar in specialisten. Mensen die heel goed zijn in één ding en daar alles vanaf weten. Dat is één van de redenen waarom ik me alleen focus op strategie en voor alle andere social activiteiten samenwerk met de allerbeste specialisten.  

Zo werk ik samen met producers, social advertising specialisten en social media managers. Ieder de beste in zijn vak om vervolgens samen voor klanten het beste werk op te leveren.

Lees hier alles over de partners met wie ik samenwerk.

01.

webstrijd

specialisme

social advertising
google advertising

WEBSTRIJD helpt ondernemers groeien door de inzet van online advertenties. Wil je meer websitebezoekers, aankopen of leads? WEBSTRIJD gaat voor de online winst. Ze zetten Google en Social Media advertenties in om jouw doelen te bereiken.

meer over webstrijd

02.

REGELTANTE 2.0

specialisme

SOCIAL MEDIA MANEGEMENT
SOCIAL MEDIA CONTENT CREATIE

Ben jij op zoek naar een flexibel bureau die jou helpt met het bedenken, creëren en plaatsen van content op je socialmediakanalen?  Regeltante 2.0 is hét Social media Marketingbureau van Groningen die jou ondersteunt in het beheren van je socialmediakanalen om zo nog meer uit je business te halen.


meer over REGELTANTE 2.0

Stuur een berichtje

Onderneem jij ook in de social business en ben jij op zoek naar een samenwerking?
Stuur me een berichtje voor een kennismaking!