Ik help merken met

http://bureauberber.nl/assets/themes/berber/css/fonts/svg/basic_compass.svg

Strategie

Het inrichten van een kalender voor je content begint met een strategie. Gezamenlijk ontwikkelen we een heldere contentstrategie met als doel je verhalen op het juiste moment via het juiste kanaal aan de juiste mensen over te brengen.

http://bureauberber.nl/assets/themes/berber/css/fonts/svg/basic_sheet_pen.svg

Redactie

Je publiek is altijd online, dus jij ook. Redactionele content is noodzakelijk om doorlopend het gesprek met je publiek aan te gaan. Ik verzorg de redactie voor pakkende teksten op Facebook, long reads, interviews, reportages en meer.

http://bureauberber.nl/assets/themes/berber/css/fonts/svg/ecommerce_megaphone.svg

Digitale campagnes

Een aantal keer per jaar zoek je als merk pro-actief de dialoog op met je publiek. Een creatieve campagne helpt hierbij. Ik help je bij het opzetten van effectieve digitale campagnes met focus op content. Vanuit een helder inzicht creëren we inspirerende content, die altijd zijn doel dient.   

http://bureauberber.nl/assets/themes/berber/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

Research

Soms is het goed stil te staan bij wie je bent, hoe over je wordt gedacht en welke digitale sporen je hebt achtergelaten. Ik heb ruime ervaring met buzz monitoring, social media analyse en campagne evaluatie. Ik doe grondig onderzoek en geef je de juiste aanbevelingen om jouw merk digitaal sterker te maken.

http://bureauberber.nl/assets/themes/berber/css/fonts/svg/basic_gear.svg

Workshops

Kom alles te weten over contentmarketing in een workshop waarin ik je vertel hoe je content effectief inzet en deel ik inspirerende cases. Ik verzorg zowel workshops en trainingen als colleges op hogescholen en universiteiten. De workshops en colleges kunnen geheel op maat worden gemaakt.

http://bureauberber.nl/assets/themes/berber/css/fonts/svg/basic_calendar.svg

Interim

Heb je een kracht nodig die het team tijdelijk komt versterken? Als interim kun je me vragen voor functies als digital campagne manager of social / content manager. In een korte tijd zorg ik ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.